10 υπέροχα σχεδιαστικά κόλπα για μικρά μπάνια

Το μικρό μπάνιο στο σπίτι είναι πρόβλημα σε πολλά σύγχρονα διαμερίσματα. Ωστόσο, όλα τα προβλήματα έχουν λύση και μικροσκοπικοί χώροι μπορούν να επανασχεδιασθούν έτσι ώστε να γίνουν άνετοι, όμορφοι και λειτουργικοί.

Για να σας το αποδείξουμε, διαλέξαμε δέκα υπέροχα παραδείγματα που δείχνουν πώς μπορείτε να κάνετε το μικρό μπάνιο να φαίνεται πολύ μεγαλύτερο και καλαίσθητο ταυτοχρόνως.

Αφίσες Μπάνιου

Η χρήση ταπετσαρίας με φωτογραφίες είναι μια καλή λύση για μικρά μπάνια. Θα κάνει το δωμάτιο να φαίνεται οπτικά μεγαλύτερο και θα το ανανεώσει στιλιστικά.

Ανακαίνιση Μπάνιου

Βρίσκοντας το σωστό στιλ

Όταν αποφασίζετε το διακοσμητικό στυλ ενός μικρού μπάνιου αξίζει να σκεφτείτε ορισμένα υποβαθμισμένα αλλά όμορφα στιλ όπως το Σκανδιναβικό ή του Μαρόκου.

Ανακαίνιση Μπάνιου

Κάντε το λευκό το κυρίαρχο χρώμα

Για το χρώμα ενός μικρού μπάνιου, είναι καλύτερα να βάλετε πολύ άσπρο και παστέλ χρώματα για να δημιουργήσετε αίσθηση χώρου.

Ανακαίνιση Μπάνιου

Χρησιμοποιήστε καθρέφτες

Οι καθρέφτες είναι μεγάλη βοήθεια, ειδικά οι μεγάλοι. Είναι ακόμη καλύτερα αν έχουν και το δικό τους φως ή φτιαχτούν έτσι ώστε να βλέπουν άλλα σταθερά φώτα. Έτσι τα πολλά φώτα θα βελτιώσουν το μέγεθος του δωματίου.

Ανακαίνιση Μπάνιου

Χρησιμοποιήστε μικρά είδη υγιεινής

Εάν δεν έχετε πολύ χώρο, μια ωραία πρακτική λύση είναι να βάλετε αυτά τα είδη μπάνιου που είναι μικρά σε μέγεθος ή έχουν παράξενο σχήμα και πιάνουν λιγότερο χώρο.